Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Sametové centrum

Sametové posvícení

zpět na výpis akcí
 

Slavnostní otevření Sameťáku.

Datum:01. 10. 14
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|

Přijďte na Sametový večírek u příležitosti otevření Sametového centra. Jedinečný genius loci prostoru budovy v Cihelné si žádá pojetí oslav v origináním stylu! V rámci příprav na oslavy 25. výročí pádu komunistického režimu chceme v duchu listopadové atmosféry - spontánně a občas i nekoncepčně - vytvořit měsíc a půl kulturního programu, kterým připomeneme události 17. listopadu v netradičním kontextu, s nadhledem a nadsázkou!

Pojďte spolu s námi oživit oprýskané prostory malostranského paláce v Cihelné ulici č.4! 

18:00 Satiricko-společensko-gastronomický happening „Humorem za zářné řízky“ v podání IMPROVIZE
19:00 Slavnostní přefiknutí „sametového řízku“
20:00 oživení Sameťáku pouliční hudbou Praguematique 
Večerem i prostorem provede BIOMASHA

Otevření výstavy: "Šestnáctiletý KINTERA Velvet 89"
Těšit se můžete také na občerstvení, bar Containallu a koncert skupiny Praguematique. Prostor Cihelné oživí čtveřice divadelních improvizátorů, kteří připraví improvizační jednohubky na aktuální témata. Na programu Sametového centra se podílejí Iniciativa FÓR_UM, Containall ,Ústav pro studium totalitních režimů, Post bellum, Inventura demokracie, Političtí vězni.cz, Člověk v tísni a další.

Sametové posvícení
Tel: 773 196 619
Cihelná 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: