Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
listopadu

Delifest - COMMONWEALTH - ZRUŠENO

DELIFEST PRODUCTION

zpět na výpis akcí
 

Degustace delikates, vína, nápojů a kultury na jednom místě.

Začátek:14. 11. 14
Konec:16. 11. 14
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

DELIFEST® nabízí originální divadelně-hudební program zkombinovaný s možností ochutnat a zakoupit si gastronomické speciality a nápoje vybraného regionu. VSTUP ZDARMA.

Druhý podzimní DELIFEST® 2014, který přinese návštěvníkům to nejlepší ze zemi COMMONWEALTU, zakončí o víkendu od 17. do 19.října první ročník série unikátních pražských celo-rodinných setkání se zahraniční regionální gastronomií a kulturou.
Australská a jihoafrická vína, novozélandské jehněčí, britské fish&chips, irská a skotská whisky, indická kuchyně, barbadoský a jamajský rum nebo kanadské palačinky s javorovým sirupem, to vše s MULTI kulturní kulisou uprostřed pražských Vinohrad!

DELIFEST PRODUCTION
Tel:
Havlíčkovy sady
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: