Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
října

O architektuře víc! No.3

Česká centra

zpět na výpis akcí
 

FUNERÁLNÍ ARCHITEKTURA

Datum:08. 10. 14
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Bydlení

Další z cyklu diskusních večerů na architektonická témata. 

Asi každý architekt toto zadání ve svém životě řeší, ale málokdo tyto stavby zařazuje do svého portfolia. Ne snad proto, že by se za ně musel stydět nebo že by se jednalo o realizace v jeho životě a tvorbě nevýznamné. Dokonce tomu může být naopak. Jedná se však o téma velmi osobní, které se vymyká běžné architektonické produkci. Téma, které přesahuje každodenní shon v ateliéru, soupeření o zakázky, kolotoče jednání s klienty a dodavateli, rodinné radosti a starosti, prostě všechen ten dobře známý shon. Dalo by se říci – je to přece zadání jako každé jiné – a přece tak odlišné. Hrob.


Diskutující:
Vendula Hnídková je historička architektury, zaměřuje se na architekturu a design 19. a 20. století. Jan Freiberg je fotograf a kurátor umění. Jaroslav Wertig je architekt.

Večer moderuje Zuzana Morávková - architektka

České centrum Praha
Tel: 234668501
Rytířská 31
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: