Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Voyage from London

Česká centra

zpět na výpis akcí
 

Prezentace prací mladých módních designérů.

Začátek:07. 10. 14
Konec:11. 10. 14
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Prezentace posledních prací mladých módních designérů, jež byli představeni letos v zimě na International Fashion Showcase v rámci prestižní akce London Fashion Week. 

V rámci výstavy budou představeni tito tvůrci: AWKWARD - designérské duo Lucie Jelínková a Monika Nováková, PAVEL BERKY, HANA FRIŠONSOVÁ, JANA MIKEŠOVÁ, PETRA PTÁČKOVÁ a JAKUB POLANKA. Stěžejním instalačním prvkem výstavy bude vedle fyzických oděvů hlavně obrazová dokumentace. Premiérově se představí dokument Jakuba Jahna z IFS 2014 v Londýně. Oproti instalaci výše jmenovaných designérů se představí čeští módní designéři žijící a tvořící v Londýně. Doprovodný program bude tvořit pop-up shop s módními produkty vystavujících designérů. Celou instalaci bude provázet pásmo filmů vybraných z posledního LONDON FASHION FILM FESTIVAL.

České centrum Praha
Tel: 234668501
Rytířská 31
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: