Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Designblok - polští umělci

Polský institut v Praze

zpět na výpis akcí
 

Nejvýznamnější designový festival ve střední Evropě v zastoupení polských umělců

Začátek:07. 10. 14
Konec:12. 10. 14
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie

Bartosz Mucha a Ola Mirecka se představí interaktivními instalacemi na téma dětství v hlavní výstavě Designbloku, na které se vedle kurátorů Designbloku Jany Zielinski a Jiřího Macka a vídeňské kurátorky Tulgy Bayerle podílí také Agnieszka Jacobson, zakladatelka festivalu designu v Lodži.
 
Samostatně se v Openstudiu na Staroměstském náměstí budou prezentovat mladá polská studia Beza Projekt, Pani Jurek a Krystian Kowalski. Polsko bude mít zastoupení i v bohatém programu módních přehlídek a na přehlídce finalistů mezinárodní soutěže Diploma Selection se představí Julia Kaleta, letošní absolventka Akademie výtvarných umění ve Varšavě.
 
Lokace: Superstudio Evropa (Václavské náměstí 25), Openstudio U Minuty (Staroměstské nám. 2), Kostel sv. Šimona a Judy (Dušní ul.), Art House Colloredo-Mansfeldský palác (Karlova 2), Superstudio Mikulandská (Mikulandská 5)

Více info zde

Superstudio Evropa
Tel: 224212274
Václavské náměstí 25
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: