Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
listopadu

OPEN UP! Creative Placemaking Festival

Aspen Institute Prague

zpět na výpis akcí
 

Dvoudenní festival.

Začátek:06. 11. 14
Konec:07. 11. 14
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|

Společnost Plzeň 2015, Evropské hlavní město kultury, a Aspen Institute Prague Vás zvou na dvoudenní festival OPEN UP!, který proběhne 6. a 7. listopadu v Praze a v Plzni.

Hlavním tématem akce bude CREATIVE PLACEMAKING - proces, v němž díky spolupráci partnerů z veřejného, neziskového, soukromého a komunitního sektoru dochází k ekonomickému rozvoji měst skrze umění a kulturu.

V rámci festivalu proběhne konference v pražském DOXu, večerní program v plzeňské Papírně či série kulatých stolů zaměřených na konkrétní aspekty propojení kultury a měst. Mezi prvními potvrzenými hosty je autorka konceptu creative placemaking a významná americká expertka v oblasti městské a regionální ekonomiky ANN MARKUSEN.

Více informací již brzy!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: