Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

České Pivopění a Pivohraní

České Pivopění a Pivohraní

zpět na výpis akcí
 

Festival (nejen) plný piva.

Datum:21. 09. 14
Čas:13:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Již třetí ročník multižánrového festivalu České Pivopění a Pivohraní proběhne 21. září od 13. do 22. hodin, a to na Vítězném náměstí v Praze 6. Návštěvníci tak budou mít i letos unikátní možnost ochutnat na jednom místě více než 100 druhů piv z rodinných, malých a středních pivovarů z celé České republiky. Na akci, která představí specialisty 25 českých, moravských a slezských sládků, budete moci nejen degustovat domácí pivo, ale pochutnáte si také na tradiční české gastronomii a užijete si ryze český kulturní program, který potěší celou rodinu. České Pivopění a Pivohraní patří svým zaměřením výhradně na vše české k nejzajímavějším akcím svého druhu u nás.

O tom, že festival nebude výhradně jen o pivu, svědčí také bohatý doprovodný kulturní program akce. Návštěvníci se mohou těšit na ochutnávku tradičních českých chuťovek k pivu, festivalovou tombolu, či hlasování o nejlepší pivovar. Rodiče jistě uvítají také dětský koutek, kde budou pro děti nachystány zajímavé hry či malování na obličej. Celý program vyvrcholí koncerty takových domácích hudebních es, jako je kapela Yoyo Band, Tři sestry Banditos či legendární Argema, jejíž již song Jarošovský pivovar určitě nebude na takovéto akci chybět. 

České Pivopění a Piv...
Tel:
Vítězné náměstí
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: