Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Festival Street for Art

Praha 14 kulturní

zpět na výpis akcí
 

Centrální park, metro Rajská zahrada Lokální festival celoměstského významu.

Začátek:18. 09. 14
Konec:24. 09. 14
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Street for Art 2014
 

Festival Street for Art 
uvádí pod záštitou starosty MČ Praha 14 Bc. Radka Vondry a náměstka primátora hlavního města Prahy Ing. Václava Novotného .

Festival Street for Art 2014 je posledním ročníkem sedmiletého cyklu hledání významu lokální kultury pro život v okrajových částech Prahy. Přes street art, sousedství, současné umění periferie, komunitní divadlo, architektonické intervence ve veřejném prostoru, participativní plánování až po tvůrčí spoluutváření místa ukončuje festival svou misi na Černém Mostě. Poslední ročník se tak věnuje samotnému městotvornému a komunitotvornému významu kultury. Street for Art není a nebyl jen festivalem, ale principem. Jsme rádi, že něco podobného se na Černém Mostě stává každodenní realitou.

Více na: 

http://www.streetforart.cz/2014/uvod/

https://www.facebook.com/events/266216290234674/?ref_dashboard_filter=invites

Centrální park Černý...
Tel:
Pospíchalova
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: