Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

36. VÝROČÍ ZAHÁJENÍ PROVOZU NA LINCE METRA A

Dopravní podnik hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Vraťte se na okamžik zpět do minulosti a projeďte se historickým metrem.

Datum:10. 08. 14
Čas:11:45 - 16:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Přijďte s námi oslavit 36. VÝROČÍ ZAHÁJENÍ PROVOZU NA LINCE METRA A již tuto neděli 10.8.2014. Začínáme na stanici metra Dejvická. Vypravujeme pro Vás sovětskou soupravu 81-71. Přesný grafikon přikládáme. 

Jízda s cestujícími do stanice Depo Hostivař bude v historii pražského metra opět mimořádným momentem, neboť provoz na tomto úseku byl zahájen v květnu 2006, zatímco provoz původních vozů sovětské výroby 81-71 skončil na trase A v červnu roku 2005. Všechny jízdy soupravy budou doprovázeny hlášením staničního rozhlasu s uvedením aktuální cílové stanice a informací o datu zahájení na tomto úseku. Vozy metra budou řízeny strojvedoucími v dobových (hnědých) uniformách a souprava bude vybavena na čelech vlaku autentickými tabulemi s konečnou stanicí. Pro cestu tímto metrem postačí běžné jízdenky či časové kupony.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: