Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Dyzajn market x Podzim

Dyzajn Márket

zpět na výpis akcí
 

Největší Dyzajn market ve své historii.

Začátek:13. 09. 14
Konec:14. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Dyzajn market se bude konat již po dvacáté. A navíc největší ve své historii - dvoudenní a zároveň na dvou skvělých místech – Piazzeta ND a Střelecký ostrov.

Design, kam se jen podíváte! 

Ať už vyrazíte na Piazettu Národního divadla nebo přes most na Střelecký ostrov, všude vás čeká spousta zajímavých stánků s designovými kousky - od oblečení, přes šperky, módní či interiérové doplňky. Oči budou přecházet nad designovými výtvory. Můžete se kochat, zkoušet, nakupovat. Skvělé, originální designové kousky, které rozsvítí váš šatník i domácnost.

Součástí bude velmi bohatý doprovodný program. Každý den vystoupí několik známých kapel. Můžete se těšit též na divadlo, módní přehlídky, workshopy i dětský koutek. 

Program najdete zde!

Otevřeno:
sobota 13. září 2014, 12:00–20:00
neděle 14. září 2014, 10:00–20:00

Dyzajn Márket
Tel: 731105751
Střelecký ostrov
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: