Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
srpna

Sportovní akce: Nejlepší z nejlepších

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Originální projekt, který navazuje na letošní úspěšné zdolání světového rekordu ve shybech ze Staroměstského náměstí v podání Jana Kareše

Datum:16. 08. 14
Cena:150 Kč
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: sport|fitness, fotbal, míčové sporty, vodní sporty, gastro| bary a pivnice, cukrárny a lahůdky, občerstvení, restaurace

Těšit se můžete na celý den nabitý sportovními zážitky a cvičením pod vedením nejlepších českých a slovenských lektorů a kvalitní doprovodný program v podobě hudebních produkcí a koncertů.

Během programu můžete využít i autogramiádu nejlepších českých sportovců.

V průběhu dne si budete moci vyzkoušet více než 20 nejrůznějších sportů, od těch zavedených až po ty méně známé. Mezi významné body patří pohárový závod nejsilnějších českých mužů (strongmanů), zápasy v kleci české asociace MMA, cvičení workout skupiny RVL 13, překonávání rekordu ve shybech, zumba s předními českými lektory, jóga, vodní sporty a mnoho dalšího. Jistě Vás zaujmou i připravené exhibice ve Flatland BMX, parkouru, karate a pole dance.

Nejen pánské oko jistě potěší účast nejlepších českých bikiny fitnessek. Po celý den budou také probíhat nejrůznější přednášky na téma sport a zdraví.

Na své si přijdou i Vaše ratolesti, pro které je připraven zábavný program! Můžete se těšit na soutěže, ve kterých můžete vyhrát hodnotné ceny a vyzkoušet si, v jakých sportech se dokážete přiblížit těm nejlepším.

Přijďte i Vy 16. srpna do Žlutých lázní a zažijte neopakovatelnou atmosféru a úžasné sportovní zážitky s těmi nejlepšími z nejlepších!

Žluté lázně
Tel: 244462193
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: