Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
srpna

Dreamland - DEORRO

Restaurant & Club SaSaZu

zpět na výpis akcí
 

DEORRO se po půl roce vrací zpět do Prahy na Dreamland.

Datum:01. 08. 14
Cena:od 290 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Ano je to tak. Americký Dj A producent se tento rok podívá do našeho hlavního města již podruhé tento rok a zatím to i vypadá, že to už bude naposledy, protože to není tak dlouho co neočekávaně ohlásil konec svojí Djské kariéry, hlavně kvůli své rodině, ale také proto, že se chce opět naplno věnovat produkci. V únoru tento Dj rozproudil dav v klubu RadostFX a ikdyž v tu dobu ještě nebyl tolik známý jak dnes tak i přes to se úvodní event warm up na Dreamland vydařil a Deorro si tu vytvořil poměrně velkou fanouškovskou základnu. Dnes má za sebou spoustu úspěchů v podobě hitů, které dobyly top 5 v žebříčku Beatport, ale také velký úspěch zaznamenala skladba Dechorro, která zazněla při závěrečném ceremoniálu zimních Olmpijských her v Sothi.

Připravte se na pořádnou salvu jeho vlastních hitů a remixů, které určitě za večer uslyšíte jeho nenapodobitelném stylu, kterým se podepisuje na každém jeho vystoupení a snad i hluchý by poznal jeho styl. Akce proběhne 1.8. v klubu SaSaZu, kde vystoupí opět na akci s názvem Dreamland. Deorro za krátkou dobu ušel obrovský kus cesty, takže jestli ho chcete ještě jednou a asi naposledy zaslechnout živě v České republice, tak nezapomeňte dorazit za námi na Dreamland do SaSaZu.

DJs: DEORRO PIERRE MARCO RICHARD REYNOLDS MANENE MATAMAR CHESTER
 

Restaurant & Club Sa...
Tel: 284097455
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 17004
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: