Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Vědecký jarmark

Věda nás baví

zpět na výpis akcí
 

Věda zábavně.

Datum:10. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:08:30 - 17:30
Kategorie: poznání|ostatní

VĚDA NÁS BAVÍ o.p.s. se letos ve spolupráci s VŠCHT Praha, ČVUT v Praze a Ústavem organické chemie a biochemie AV ČR a dalšími školami a institucemi rozhodlo uspořádat 10. 9. v Praze na Vítězném náměstí Vědecký jarmark.

Organizátoři jarmarků si dali za cíl hravou formou přiblížit vědu zejména studentům a žákům základních a středních škol, ale i zvídavým dospělým. Vysoké a střední školy, vědecké ústavy, zájmové organizace a subjekty komerční sféry, které se jarmarku zúčastní, se ve svých stáncích pokusí ukázat, že věda je všude kolem nás a že je potřeba v každodenním životě. Návštěvníci si budou moci některé pokusy sami vyzkoušet nebo si ověřit své dovednosti a znalosti v soutěžních kvízech.

Věda nás baví
Tel:
Vítězné náměstí
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: