Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
července

Superhrdinky bez domova - PŘESUNUTO

Bajkazyl

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se svěřit do rukou žen bez domova!

Datum:30. 07. 14
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

My víme, že za maskou bezdomovectví se skrývají SUPERHRDINKY dnešní doby! Mají superschopnosti, o kterých jste doposud nic netušili. Oslavte je s námi 30. 7. 2014 trhem dovedností před Bajkazylem na Náplavce. Zuzka vám nakadeří pudla, Linda naleští Chryslera, budoucnost se dozvíte od Helči, ochutnáte Janin štrúdl, Vlasta vás naučí vázání květin, anebo si něco vyberete v antikvariátu ulice. Všechno bude možné. Každá superhrdinka bude mít svůj stánek, kde Vám nabídne své superschopnosti.

K divokému tartasu zahrají:
Fakné
Cácory
DJ Johana (Kazety)
Kreaton DJs: Hortenzie Vzteklá a Martin Hrdý 

Večer bude zakončen nespoutaným KOŠTĚ SHOW na počest všem, kteří ač bez domova dovedou si nalézt a udržet dovednosti, zájmy, koníčky i sny. Chtějí pracovat, a to i přestože se třeba stěhují z azyláku do azyláku, z ubytovny na ubytovnu, když ráno vstávají v pokojích s dalšími třemi nocležníky, když stojí fronty na koupelny, ale i když jsou zrovna na ulici... Jsou bez domova, to je však nedefinuje. Daleko častěji je definuje touha žít, pracovat a být respektováni.

Bajkazyl
Tel: 111111111
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: