Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Soutěž řidičů vysokozdvižných vozíků.

Datum:06. 09. 14
Čas:08:30 - 17:00
Kategorie: sport|ostatní

Linde Material Handling Česká Republika s.r.o. pořádá již sedmý ročník oblíbené soutěže řidičů vysokozdvižných vozíků Linde Ještěrka Cup 2014.  Letošní závod se uskuteční v sobotu 6. září 2014 od 8:30 do 17:00 na parkovišti před pražskou O2 arénou, Českomoravská 2345/17, 190 93 Praha 9. 

Závodníci budou soutěžit ve dvou kategoriích, a to v řízení čelního vysokozdvižného vozíku a retraku. Disciplíny prověří nejen jejich rychlost a přesnost, ale i dodržování pravidel bezpečnosti provozu. Pro výherce závodu jsou připraveny zajímavé ceny a tři nejlepší postoupí do mezinárodního finále Stapler Cupu v německém Aschaffenburgu.  Na jubilejním desátém ročníku Stapler Cupu, která bude velkým svátkem řidičů vysokozdvižných vozíků, kteří budou moci porovnat své síly se soutěžícími z více než deseti evropských zemí. Ještěrka Cupu se může zúčastnit každý, kdo vlastní platné oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku a troufá si v náročných disciplínách poměřit své síly s ostatními závodníky. 

Kapacita závodu je 250 řidičů, z každé firmy se mohou přihlásit maximálně tři účastníci. Tedy neváhejte a zaregistrujte se VČAS! Ještěrka Cup jako obvykle není akce určená jen pro řidiče vysokozdvižných vozíků, ale také pro celou rodinu a i tento rok je pro vás připraven bohatý doprovodný program. Celým dnem vás bude provázet moderátorka Lucie Výborná a skupina Děda Mládek Illegal Band. 

 

Linde Material Handl...
Tel:
Českomoravská 2345/17
Praha 9, 19093
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: