Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

To nejzajímavější ze současného mladého středoevropského umění.

Začátek:12. 09. 14
Konec:14. 09. 14
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, ostatní

ArtWay Fest proběhne ve dnech 12. – 14. září 2014 v multifunkčním prostoru Radlická v Praze. Finanční podpora z grantového programu Visegrádského fondu umožnila již tomuto ročníku pozvat umělce a umělecké skupiny nejen z České Republiky, ale také z Maďarska, Polska a Slovenska. V rámci multižánrového festivalu ArtWay Fest se tak v Praze představí to nejzajímavější ze současného mladého středoevropského umění – divadla, hudby, vizuálního umění, designu a performance.Důležitou součástí festivalu budou také umělecké workshopy pod vedením účastníků festivalu, kde jsou vítáni jak profesionální umělci, studenti uměleckých škol a milovníci umění a kultury, tak široká veřejnost.

Cílem festivalu bude kromě prezentace uměleckých děl a projektů vytvořit platformu pro navázání a rozvoj kontaktů mezi umělci ze střední Evropy, s cílem otevřít možnosti další spolupráce. Závěrečným výstupem festivalu bude společný multižánrový projekt, který by měl být výzvou k rozvíjení navázaných kontaktů. Zároveň bude malou ochutnávkou toho, co dalšího může nabídnout účast na příštím ročníku festivalu, který bude hostit Slovensko.
 

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: