Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
srpna

MINTY FINTY BLEŠÁK

Containall

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si stylově nakoupit.

Datum:31. 08. 14
Čas:10:00 - 14:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Na konci května jsme se společně potkali na břehu Vltavy, zaplnili prostor Containallu stánky plnými barev a po cupcakes a čerstvém chlebu s avokádovou pomazánkou nezbyl ani drobeček. Jestliže toužíte po nových šatech, které cestou po Příkopech nepotkáte stokrát, po knížce, která procestovala svět, anebo po vysokých Leviskách, které už dlouho sháníte, přijďte se na nás podívat na druhé Minty Blešení a užijete si s námi pěknou neděli u vody.

A co vás čeká?
Kromě nakupování a prodávání věcí s příběhem pro vás opět chystáme doma napečené dobroty, na baru Containallu se můžete osvěžit točeným pivem nebo limonádami a určitě zazní i nějaká ta písnička.

Chcete prodávat?
Pokud máte oblečení, doplňky nebo jiné drobnosti, které už nevynosíte ani jinak nevyužijete, a je vám líto je vyhodit, napište nám na mintyfintyblog@gmail.com a zamluvte si prodejní místo. Uděláte radost sobě i ostatním.

Chcete-li se starého oblečení zbavit jinak než prodejem, máme pro vás srdíčkovou variantu - darujte ho holkám z FOREWEAR, které společně se ZOOT DOBRO oblečení roztřídí na charitativní účely nebo z nich recyklací vytvoří designové výrobky!

Containall
Tel: 774564436
Cihelná 4
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: