Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
srpna

Expendables 3 - Premiérový víkend

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Úspěšná a oblíbená akční série Expendables přináší ve třetím díle další výbušnou porci zábavy a jako posily nové filmové legendy.

Začátek:14. 08. 14
Konec:17. 08. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

REŽIE: Patrick Hughes
STOPÁŽ: 126 min.
HRAJÍ: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Antonio Banderas


Vedle Stalloneho, Stathama, Lundgrena, Li nebo Schwarzeneggera budou jako nováčci na odstřel i Antonio Banderas, Harrison Ford a Wesley Snipes. Role jejich nepřítele se tentokrát ujal Mel Gibson. Expendables: Postradatelní 3 mají v kinech premiéru 14. srpna 2014.

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: