Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
srpna

Lucy - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Nikoliv náhodou je Lucy přezdívaná Brutální Nikita pro 21. století.

Začátek:07. 08. 14
Konec:10. 08. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie: Luc Besson

Hrají: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Amr Waked, Choi Min Sik

Slavný francouzský režisér Luc Besson měl vždycky slabost pro výjimečné ženy. K Brutální Nikitě, Johance z Arku a nejmladší nájemné vražedkyni ze snímku Leon teď přidal Lucy. Holku, která přestala být obyčejná ve chvíli, kdy shodou nešťastných náhod dostala jeden mimořádný dar. Lucy se v Bessonově režii stala Scarlett Johansson, která, ač na to na první pohled nevypadá, je asi nejpopulárnější akční herečkou současnosti.

Lucy je typická „blbá“ blondýna, co se vždycky zamiluje do toho největšího ksindla v okolí. Ten poslední ji právě zapletl do obchodu s drogami, který řídí všehoschopný pan Jang (Choi Min Sik z kultovního Oldboye). Než se stačí pořádně rozkoukat, má v břiše zašitý balíček obsahující extrémně silnou syntetickou drogu, který má propašovat do Evropy, pokud chce přežít. Nešťastná náhoda nebo spíš brutalita strážců, kteří ji mají hlídat před odletem, zapříčiní, že se zásilka roztrhne a její obsah se začne vstřebávat do Lucyiina těla.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: