Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
července

Dyron pres. Intense eMotion

360° Lounge Bar

zpět na výpis akcí
 

Klubová noc s Dj Dyronem / deep, tech, progressive house.

Datum:11. 07. 14
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

> shisha lounge
> akční koktejly
> xbox kinect
> vstup zdarma


Dyron se do povědomí českých i světových fanoušků elektronické hudby zapsal především jako producent. Počátkem roku 2009 podepisuje kontrakt s největším belgickým hudebním vydavatelstvím Bonzai Music a pod značkou "Bonzai Progressive" vydává svůj první singl "Endless Ways", který podpořili například Gabriel Batz, Airwave a ve svojí rádiové show i Paul Oakenfold, který ho zařadil do jednoho ze svých nejlepších mixů. Singl vychází později ještě na několika dalších kompilacích. Následovala alba Touch The Sun, The Game, Berlin, kompilace Around the globe, Deep house selector, My house is your house, Ibiza 2013 a remixy pro Code Duello, Felix Cartal, Stafford Brothers, Miquel, Timo Maas a další. V roce 2013 Dyron zakládá projekt Coffee Can, který se hudebně odlišuje od původní produkce. Techhousový singl s prvky dubstepu "Shake a la colombiana" vydává přední český label MOSP recordings. Téhož roku je osloven australskou zpěvačkou Christine Kounnas a z jejich spolupráce vzniká singl "Phantom", který se nyní chystá i do českých rádií. Na léto tohoto roku má Dyron připraveno nové deephousové album "Beyond Horizon". Kromě práce ve studiu se Dyron prezentuje také jako DJ. Jeho sety jsou kombinací mnoha stylů, ve kterých převládá tech house, deep house a progressive. Na vlně kvalitní elektronické hudby se nese i série klubových nocí "Intense eMotion", která ve spojení se skvělým drinkem a tancem vyvolá ty nejlepší intenzivní emoce i ve vás.

360° Lounge Bar
Tel: 724872316
Panská 1308/9
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: