Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
června

Áčkofest

Áčkofest

zpět na výpis akcí
 

Festival nejen pro děti.

Datum:28. 06. 14
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Áčkofest 2014 vychází z předchozích ročníků Dne pro rodinu pořádaného pražským A centrem a letos se bude konat na Střeleckém ostrově v Praze. Cílem festivalu je vytvořit v Praze akci, která je určena stejnou měrou dětem i jejich rodičům. V programu jsou ryze dětské aktivity, jakými jsou divadelní představení pro nejmenší, dětská divadelní dílna, tiskání ruček na trička, malování na obličej, taneční kurzy pro děti…

Další část programu je zaměřena na společné aktivity rodičů s dětmi. Jsou postaveny tak, aby byly zábavné a poučné pro děti i jejich rodiče a vedly k jejich lepší vzájemné komunikaci. Sem patří například rukodělné dílny, společné masáže pro rodiče s dětmi, soutěže a mnoho dalších. Poslední okruh programu je vyhrazen pro rodiče. Taneční dílny, masáže, večerní benefiční koncerty.

To vše je doplněno o festivalovou tržnici a restaurace, kde si návštěvníci mohou vychutnat skvělé zdravé jídlo a dozvědět se něco málo o zdravé výživě.

Celý program festivalu naleznete zde.

Áčkofest
Tel:
Střelecký ostrov
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: