Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

TRENTEMØLLER live

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent v Praze.

Datum:02. 10. 14
Cena:660 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Kombinace hučivého indie, špičkové elektroniky a vizuální show je poznávací znamení Trentemøller Live show. Ve spojení s unikátní vizuální show nás čeká hudební zážitek z kategorie nezapomenutelných.

Anders Trentemøller prošel za svou dvacetiletou kariérou mnoha polohami od indie, post punku, elektroniky, kraut rocku až po současný sound kombinující vše zmíněné v unikátním mixu. Nejen 3 studiová alba, ale také obrovské množství remixů pro umělce jako Franz Ferdinand, Royksopp nebo Moby vynesli Anderse mezi producentskou elitu napříč žánry a postupně dosáhl na prestižní hudební ocenění včetně nominace na Grammy v roce 2010. 

Trentemøller live je projekt pětičlenné kapely (kytary, bicí, basa a Andres na klávesy) doplněné o vokalistky a skvělou vizuální a světelnou show dokreslující atmosféru show několikrát nominovanou na Live Show of The Year. 

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: