Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
srpna

Noir Film Festival 2014

ČSOB Inspirace

zpět na výpis akcí
 

Noir Film Festival 2014 se uskuteční v termínu od 21. do 24. 8. v prostorách královského hradu Křivoklátu.

Začátek:21. 08. 14
Konec:24. 08. 14
Cena:80 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: kultura| zábava|

 Čtyři srpnové dny, čtyři promítací místa a čtyři desítky filmových projekcí ve třech interiérových sálech a na horním nádvoří historického areálu hradu. To jsou základní čísla druhého ročníku festivalu noirových filmů. Přijďte s námi v srpnu prožít unikátní noirové festivalové dny.

Program bude věnován, mimo jiné, tvorbě režiséra Billyho Wildera, jednoho z nejúspěšnějších tvůrců klasického Hollywoodu, dále bude zastoupen také animovaný noir, pásmo britského noiru a nebudou chybět ani zástupci československého/českého noiru. 

Film noir nemá jasné hranice, což je ovšem nedílnou součástí jeho půvabu. Ať už se však na něj podíváme jakkoli, představuje výjimečnou skupinu snímků, která již několik desetiletí fascinuje diváky, filmaře i filmové historiky po celém světě. 

Kde si zakoupit a vyzvednout festivalové pasy a vstupenky?Vstupenky na jednotlivé projekce a čtyři verze festivalových pasů si můžete rezervovat e-mailem na martina@noirfilmfestival.cz
od 1. 7. - 15. 8. 2014
zakoupit (vyzvednout) v Era světě,
Jungmannovo nám. 767, Praha 1, od 4. 8. - 18. 8. v pracovní dny od 16.00 do 19.00 hodin.
v době festivalu potom ve festivalovém centru přímo na hradě Křivoklátě.

 Možnost platby platební kartou

 

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Křivoklát
Křivoklát
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: