Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
srpna

Bohemian Like You: Neutral Milk Hotel (US)

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Jedna z  nejdůležitějších indie rockových kapel historie se v rámci svého reunionového turné zastaví i v Praze.

Datum:03. 08. 14
Cena:550 Kč
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Neutral Milk Hotel konečně dokáže i českým fanouškům, proč zejména druhé a zatím také poslední album In The Aeroplane Over The Sea z roku 1998 patří mezi nejstěžejnější díla posledních dvaceti let. Potenciál této desky nevyprchal a například  Arcade Fire, Sufjan Stevens, Connor Oberst nebo Okkervil River by bez ní zdaleka nebyli tam, kde jsou. Neutral Milk Hotel se konstantně těší výsostné pozici nedotknutelné ikony a po boku Nirvany, Radiohead nebo Pavement kraluje žebříčkům nejlepších alb všech dob.

Po vydání The Aeroplane Over The Sea se Neutral Milk Hotel na dlouhou dobu umlčeli a v okamžiku, kdy i největší optimisté začaly ztrácet poslední zbytky naděje, ohlásil Jeff a ostatní spoluhráči vloni v dubnu návratové turné, do kterého jak již bylo řečeno, zahrnuli i Prahu. Většina již oznámených položek turné je již vyprodaná a zahraniční recenze na koncerty oscilují mezi euforií a symbolickým smeknutím. Otazníky ohledně nového alba zatím zůstávají nezodpovězeny.

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: