Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Vernisáž výstavy Past Present Future, T-Kid (*1961, ...

Trafo Gallery

zpět na výpis akcí
 

Vernisáž výstavy v rámci Graffiti / Street Art Festival.

Datum:06. 06. 14
Cena:30 Kč
Čas:19:30 - 23:45
Kategorie: kultura|galerie

Program:

  • 19:30 - 20:30
    Festival odstartuje přednáškou o vzniku graffiti v New Yorku a jeho proměnách za posledních 40 let. Přednášku povede legendární writer T-Kid patřící k prvním graffiti writerům na světě. 

  • 21:00 - 04:00
    Představení unikátní výstavy Past Present Future mapující tvorbu T-Kida od 70. let až po současnost. Návštěvníkům se naskytne možnost nahlédnout do zlaté éry newyorského graffiti. V rámci vernisáže se v galerii uskuteční i T-Kidova autogramiáda. Stage v Trafo galerii nabídne klasickou Hip Hop selekci pod taktovkou DJ Rimeho a Robota.

  • 20:30 - 04:00
    Během večera představíme v průchodu Trafačky výstavu Shadows of Black pražského writera ZebOne. Každé plátno bude reprezentovat konkrétní písmeno, které bylo vybráno náhodně. Důraz  je kladen na jednoduchost, přímku a kolmici.

  • 21:00 - 04:00
    Na hlavní stagi v hale se představí hostující DJ Conrad Kaden a Sneaker z labelu Uncanny Valley (DE). Dále DJ Layup a R. Kosmos z labelu Endless Illusion. Elektro/House/Disco.

  • 22:30 - 23:45
    Graffiti sketch battle o hodnotné ceny. 


Více o výstavě naleznete ZDE.
 

Trafo Gallery
Tel:
Kurta Konráda 1
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: