Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Salieri Bitva MIDWAY 2014 - Vstupujeme na trh

MIDWAY MINI NAVY Club Brno

zpět na výpis akcí
 

Námořní bitva na rybníce.

Datum:07. 06. 14
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|S tatínkem

Zahájení prodeje výrobků SALIERI proběhne, tak trochu symbolicky společně s ukázkou námořní a tankové bitvy na Nepomuckém rybníce, v režii společnosti MIDWAY MINI NAVY CLUB Brno o.s, k 72. výročí bitvy o Midway. I výrobky SALIERI si budou muset svou pozici na trhu nejdříve vybojovat.  Jako zbraně si však vybraly kvalitu, české výrobce, kvalifikované prodejce a příznivou cenu.

Hořící tank, atomový výbuch či letadlová loď v plné bitvě.I s takovou situací se mohou potkat všichni návštěvníci velké zahajovací „SALIERI PÁRTY“, v Centrálním parku v pražských Stodůlkách. Velká SALIERI PÁRTY poté pokračuje 15.6.2014 v Brně.

BOHATÁ TOMBOLA O NÁDHERNÉ A HODNOTNÉ CENY. Součástí celé akce, na kterou je VSTUP ZDARMA bude nejen ukázka akčnosti modelů lodí a tanků, ale také prezentace výrobků SALIERI. V průběhu konání obou akcí budou probíhat doprovodné akce, včetně soutěží o hodnotné ceny a možnost koupě výrobků SALIERI za zaváděcí ceny.

MIDWAY MINI NAVY Clu...
Tel: 543 330 934
Centrální park Praha 13
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: