Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Kosheen / Eddie Stoilow

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Noc plná hudby.

Datum:12. 06. 14
Cena:od 449 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Vystoupí: KOSHEEN LIVE (UK), EDDIE STOILOW LIVE (CZ), WARM UP + AFTER DJ - RAVIC (CODE/CZ) FEAT. DEESAXX LIVE, CALLBOY (CODE/CZ)

Na konci dubna spatřil světlo světa nový unikátní multifunkční prostor Forum Karlín. Svým pojetím, moderním designem, nejnovějšími technologiemi a také ideální kapacitou 3000 míst uchvátí maximum návštěvníků. 

Těšte se na koncert miláčků českého publika - britskou skupinu KOSHEEN! Kosheen přijedou do Prahy v plné sestavě a v live koncertním provedení se českým fanouškům představí po dvou letech, kdy vyprodali svůj poslední koncert v ČR.

Jako support vystoupí současná hnězda české hudební scény, skupina EDDIE STOILOW! Skupina právě vydala novou desku. Deska se jmenuje Sorry! a kapela ji vyráží propagovat na koncertní turné. Skupina častěji koketuje s elektronikou, pozvala si zajímavé hosty, více experimentuje. 

Vstupné:
449 Kč - základní vstupenka na plochu
749 Kč - VIP vstupenka (VIP prostory jsou umístěny na balkonech v prvním a druhém podlaží)

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: