Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
května

Food Revolution Day 2014 - Praha

Chefparade +

zpět na výpis akcí
 

Akce na podporu zdravého stravování.

Začátek:16. 05. 14
Konec:17. 05. 14
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: gastro|ostatní, kurzy vaření

Food Revolution Day organizuje Food Revolution Foundation pod záštitou Jamie Olivera a do Prahy jej přináší škola vaření Chefparade společně s ambasadorkou pro ČR Andreou Kosorínovou - Gazdinka.cz. Zapojit se můžete všichni: výzva pro školy, školky, organizace, firmy, komunity či jednotlivce, aby v tento den věnovali svůj čas a pozornost tomu, co budou jíst, aby sdíleli s ostatními svoje zkušenosti, podíleli se o zážitky, recepty a posunuli dále své know-how, jak zdravěji a zodpovědněji přistupovat ke stravování. 

KDY? 16. 5. 2014
KDE? Chefparade+ Holešovice
KDO? Třídy základních škol a školek

Na podporu tohoto dne pořádá Chefparade akci pro 70 dětí z vybraných škol – vaření s předními šéfkuchaři, kde se děti dozví, odkud jídlo pochází, jak ho připravit a jak správný výběr potravin ovlivňuje jejich metabolismus. Misí akce je vzdělávání a inspirování dětí ke změnám ve stravování a podporování kvalitních a regionálních potravin.

Do projektu se mohou zapojit jednotlivé třídy škol a školek přihlášením na petra@chefparade.cz. Akce v Chefparade je limitovaná počtem účastníků na 3 třídy základních škol (výběr provede Chefparade), avšak všem bude od Chefparade poskytnuta podpora v podobě základního info balíčku s představením projektu, se zdravými recepty Jamie Olivera a zábavnými hrami na podporu správného stravování. Prvních 10 přihlášených pražských tříd dostane bedýnku ovoce a zeleniny a budou si tak moci sami vyzkoušet přípravu smoothies podle receptu Jamie Olivera.

KDY? 17. 5. 2014
KDE? Chefparade+ Holešovice
KDO? Všichni malí šéfkuchaři :)

Během víkendu proběhnou v Chefparade doprovodné programy na podporu této akce, jako je kurz vaření Jamie Olivera i možnost ochutnat kvalitní jídlo z Chefparade Foodtrucku. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: