Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival o veřejném prostoru a udržitelném plánování.

Začátek:21. 06. 14
Konec:29. 06. 14
Cena:od Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Festival jako multižánrová událost by měl být místem setkávání místních komunit, neziskových organizací, architektů, designerů, městských zastupitelů, odborné, ale i laické veřejnosti. Centrem festivalového dění bude environmentální pavilon Loop, který jako architektonický objekt v letních měsících oživí prostor zahrad Institutu plánování a rozvoje Prahy (IPR Praha) a industriálního Nákladového nádraží Žižkov, poskytne zázemí pro konání přednášek a debat, a zároveň se stane inspirací pro umělecké (tanečně-divadelní) site-specific projekty. 

 Festival reaguje na stále stoupající poptávku občanů po kvalitních a zajímavých veřejných prostorách měst a obcí. Jeho cílem je vzbudit zájem veřejnosti o témata související s oživováním veřejných prostor prostřednictvím živého umění. Posláním festivalu je nejen inspirovat a aktivizovat místní komunity obyvatel, ale také demonstrovat možnosti současné architektury ve vztahu k práci s udržitelnými materiály a jejich použití ve veřejném prostoru.

Program festivalu naleznete zde.

Institut plánování a...
Tel:
Vyšehradská 54
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: