Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
května

Minty finty blešák

Containall

zpět na výpis akcí
 

Chcete se zbavit kousků, které ve vaší skříni už pár měsíců leží ladem?

Datum:25. 05. 14
Cena:od Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Toužíte po nových šatech, které nepotkáte cestou po Příkopech stokrát? Nebo po nové knize či maličkosti pro radost? Anebo si jen rádi užijete pěknou neděli u vody a třeba si společně s námi dáte domácí citronádu a trochu nás poznáte? Jestli jste alespoň jednou kývli hlavou, otevřete si diář a červeně si zakroužkujte datum 25. května. Od 10 hodin totiž pořádáme náš historicky první Minty blešák u břehu Vltavy v Kontejneru.

K dispozici budeme mít dostatečný počet prodejních míst pro všechny, kteří by chtěli poslat svoje věci dál. Pokud u nás chcete prodávat i vy, zaregistrujte se na mintyfintyblog@gmail.com a my vám na oplátku pošleme konkrétní info pro prodejce. Nezapomeňte se zmínit, co budete prodávat – knihy, oblečení nebo nějaké DIY? Bereme všechno 

A co vás čeká? Kromě možnosti zbavit se nepotřebných věcí a pořízení si něčeho nového starého si taky poprvé vyzkoušíme roli DJek, zkusíme s vámi oplést Containallácký plot a připravíme si pro vás i limčy a něco sladkého na zub. Budete to prostě príma neděle se vším všudy Jestli nás i ostatní chcete naučit něčemu novému, napište nám a můžeme vymyslet originální workshop – iniciativě se u nás meze nekladou! 

Takže si to shrňme:

Kde: Containall, Cihelná 4, Praha 1
Kdy: 25. května 2014 od 10:00 do 18:00 hodin
Za kolik: pro prodejce 90 Kč, pro ostatní zdarma


Těšíme se na vás!

Containall
Tel: 774564436
Cihelná 4
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: