Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Struny podzimu

MHF Struny podzimu

zpět na výpis akcí
 

Jazz, world music i současná vážná hudba v interpretaci absolutní světové špičky.

Začátek:06. 10. 14
Konec:12. 11. 14
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Na letošní Struny podzimu zavítají mezi 6. říjnem a 9. listopadem takové výjimečné osobnosti, jako jsou královna portugalského fada Mariza, respektovaný klavírista Ahmad Jamal, legendární komponista Steve Reich, festivalový objev Chris Thile spolu s fenomenálním klavíristou Bradem Mehldauem, fascinující osobnost, jihoafrický zpěvák a trumpetista Hugh Masekela či první dáma současného andaluského flamenka Estrella Morente. 

Pestrá paleta žánrů, kterou festival rozehraje, postaví nekompromisní modernu vedle pevných kořenů hudební tradice několika kultur. Sofistikovanou rafinovanost najdeme v sousedství spontánní živelnosti, životní moudrost vedle kreativní mladistvé hravosti. „Nesázíme jen na zvučná jména, snažíme se pro české publikum objevovat také nové umělce a přinášet tak našim návštěvníkům nečekané hudební setkání a zážitky,“ přibližuje letošní program Marek Vrabec, umělecký ředitel Strun podzimu. 

Program naleznete zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: