Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
dubna

Laibach: SPECTRE

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

Divadlo Archa ve spolupráci s Laibach uvádí koncert k novému albu legendární slovinské skupiny.

Datum:18. 04. 14
Cena:700 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty

 

Divadlo Archa ve spolupráci s Laibach uvádí koncert Laibach: SPECTRE.

Dlouhých osm let si všichni příznivci slovinských Laibach museli počkat na jejich nové studiové album.  Počátkem března kapela jejich trpělivost konečně odmění - novinkou Spectre, kterou 18.dubna přijede osobně představit do pražského Divadla Archa.


Skupina Laibach vznikla v roce 1980 v městečku Trbovlje, prakticky okamžitě jí však byla totalitním režimem zakázána činnost po celém území tehdejší Jugoslávie. Vydavatelské svobody tak nabyli až v zahraničí. Průlom v jejich kariéře vyvolala deska Opus dei z roku1987 a následující nahrávka Sympathy For The Devil z roku 1989. Nálepka kontroverzní kapely, zajímavé coververze hitů např. od Opus, Queen nebo Rolling Stones, svébytná industriální hudba, atraktivní pódiová show...to vše způsobilo, že si svět Laibach záhy zamiloval a miluje je dodnes. Nové album Spectre vychází po osmi letech od vydání desky Volk.
 

www.laibach.org

Vstupenky: 700 Kč | Předprodej vstupenek online, v pokladně Divadla Archa a v sítích Ticketpro, Eventim a Ticketportal.

 

Divadlo Archa
Tel: 221 716 111
Na Poříčí 26
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: