Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
dubna

Baroko pro oko

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Nedělní program pro děti.

Datum:06. 04. 14
Cena:80 Kč
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Hry, Zábava

Kino Aero připravilo pro rodiče s dětmi pravidelný cyklus Aero dětem! Každou neděli nabídneme zvídavým a filmomilovným dětem od 15.00 pásmo pohádek, od 16.00 pak pod dohledem zkušených lektorů přijdou na řadu hry a hříčky, soutěže, výtvarná či dramatická činnost, zpívání, povídání, malování a hlavně spousta zábavy! Rodiče si zatím od svých ratolestí mohou odpočinout v Aero baru. Program je vhodný pro děti od 4 do 12 let.

Pohádky:
V dnešním pásmu opravdu pohádkových pohádek uvidíme například Maryšku a vlčí hrádek, Hadího prince, Malenku a Krakonoše s mistrem jehličkou.

Program:
Dnes se vydáme na cestu časem. Vrátíme se o čtyři sta let zpět, do doby baroka. Ocitneme se přímo na barokním dvoře. A máme štěstí: zrovna dnes večer se koná slavnost! Krásné šaty, škrabošky, šperky, stoly se prohýbají a hudba hraje k tanci. Jak se vlastně v baroku lidé oblékali? Jak se bavili? Co jedli? To všechno a mnohem víc zjistíte, pokud se k naší výpravě přidáte.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: