Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Mezinárodní workshop festival tance, zpěvu, herectví, fotografie a dalších performing arts.

Začátek:26. 07. 14
Konec:03. 08. 14
Čas:08:15 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, hudba, vizuální umění

ProART Festival se pravidelně koná od roku 2004 každé dva poslední týdny v červenci v Brně a Praze, dvou největších městech České republiky.

Festival se formálně skládá ze dvou částí. První z nich jsou umělecké ateliéry, resp. workshopy, které nabízejí profesionálům i široké laické veřejnosti výuku v disciplínách - tanec, herectví, zpěv a fotografie, resp. nejnověji klavír a smyčcové nástroje. Kurzy probíhají přes celý den, jsou odstupňovány podle obtížnosti, přičemž každý účastník si může denní rozvrh nakombinovat sám. Letošní novinkou jsou tři exkluzivní pěvecké masterclass Ivy Bittové, Adama Plachetky a Báry Basikové.

Druhou částí festivalu je večerní program, který představuje pedagogy – aktivně činné umělce – v ukázkách z jejich repertoáru a navíc zve i další hosty v koncertních, tanečních či divadelních představeních.

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: