Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
května

RumFest 2014 - ZRUŠENO

RumFest

zpět na výpis akcí
 

RumFest je zábavně vzdělávací oslava pravého třtinového rumu určená široké veřejnosti.

Datum:23. 05. 14
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

RumFest je zábavně vzdělávací oslava pravého třtinového rumu určená široké veřejnosti. Navazuje na podobné rumové akce, které jsou velmi oblíbené ve Velké Británii nebo Německu. 

První RumFest v České republice se uskutečnil v pátek 26. dubna 2013 od 13:00 v prostorách Novoměstské radnice na Karlově náměstí v Praze a nabídl návštěvníkům unikátní možnost na jednom místě ochutnat více než sto třicet kvalitních třtinových destilátů z celého světa za velmi výhodné ceny, zúčastnit se seminářů o historii rumu, seminářů významných rumových značek, vyzkoušet si barmanský kurz Barlife Akademie nebo vidět domácí profesionální barmanskou špičku v koktejlové soutěži. Letošní ročník se uskuteční 23. května 2014 v Praze. 

Během RumFestu byly nabízeny speciality latinské kuchyně. Akci bude předcházel Prague Rum Cocktail Week, kdy nejlepší pražské bary týden před RumFestem nabízely speciální rumové menu. Navštívit jste mohli např. Bugsys's, Hemingway, Oblaca, Two Steps Kempinski, Innuendo Prohibition Bar, Jo´s Cocktail & Diner, Rum House, Music club & bar Phenomen, Red Rabbit, Tretters' Bar, Cloud 9 Hilton Prague, La Casa de la Havana Vieja atd. Celý RumFest 2013 zakončila afterparty v klubu Phenomen.
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: