Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

Golem Štvanice 2014

Tygr v tísni

zpět na výpis akcí
 

Inscenace předkládá divákům indicie, které si sami skládají během procházení vilou, stávají se složkou děje a utváří si vlastní verzi příběhu Golem!

Začátek:11. 04. 14
Konec:20. 04. 14
Cena:od 200 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Interaktivní divadelní událost, která v září 2013 vzbudila obrovský zájem veřejnosti, se vrátí na deset dní zpět do opuštěného domu čp. 858 na Štvanici a dovolí divákům od 11. do 20. dubna vstoupit do mystického světa Meyrinkova Golema.

Diváci se po domě mohou volně pohybovat a sami si skládat příběh, stát se jeho součástí, proniknout do alternativní reality a octnout se na pomezí skutečnosti a snu, tak jako postavy Meyrinkova románu.

Účinkují:
Matěj Nechvátal, Jiří Böhm, Hynek Chmelař, Jaroslav Achab Haidler, Eva Josefíková, Anna Stropnická, Vladimír Polívka, Filip Kaňkovský a celá řada dalších.

Vstupné:
dospělý - 300 korun
student - 200 korun

Více informací zde!
 

Tygr v tísni
Tel: 721347911
Ostrov Štvanice 858
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: