Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Pálení čarodějnic

Restaurace na bobovce

zpět na výpis akcí
 

I na rok 2014 pro Vás chystáme pálení čarodějnic na bobové dráze.

Datum:30. 04. 14
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:30
Kategorie: pro děti|Zábava

Čarodějnice v Praze se stávají pomalu, ale jistě akcí, kterou vyhledává stále více lidí. Pálení čarodějnic je neobvyklá, ale velmi oblíbená událost, která má své prameny již v dávné historii. Mnoho našich návštěvníků nemá možnost trávit pálení čarodějnic někde u ohně mimo Prahu a proto jsme se rozhodli Vám přiblížit atmosféru pálení čarodějnic i do Prahy. Čarodějnice v Praze na bobové dráze nejsou jen o zapálení ohně, na kterém je upálena čarodějnice. Naše čarodějnice jsou hlavně o programu pro děti, soutěží pro děti s týmem animátorů, opékání buřtů na ohni a o celkové atmosféře. Na své si přijdou i dospělí, pro které máme připravenou spoustu lahůdek a nápojů.

Na travnaté ploše před Bobovou dráhou se podle dlouhodobé předpovědi slétnou poslední dubnový den čarodějnice a čarodějové ze širokého okolí. Minulý rok jich tu bylo určitě přes 500! Mnoho z nich s malými čaroději, které tu očekáváme i tento rok. Těšte se na nové hry a tentokrát i na první společnou fotku všech čarodějnic a čarodějů u naší hranice, kterou uděláme ještě před zapálením ohně. Budeme rádi, když přijdete či přiletíte v čarodějnickém kostýmu a společně vytvoříme největší skupinovou fotku čarodějnic v Praze.

Pro děti budou od 15h do zapálení hranice připraveny kreativní i sportovní hry s tématikou čarodějnic a pro nejmenší čarodějnické omalovánky kouzelnými pastelkami STABILO.

Zapálení hlavního ohně kolem 19:00 hodin. Na akci nebudou chybět jídla z našeho grilu, grilované klobásky a další občerstvení, které připraví kuchaři Restaurace-bobovka. Vstup a parkování zdarma.

Restaurace na bobovce
Tel: 739571276
Prosecká 430/36
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: