Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Apríles

Apríles

zpět na výpis akcí
 

Multižánrový studentský festival. Hlavní doprovodná akce Majálesu.

Datum:26. 04. 14
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty zábava|

Festival Apríles je neziskový festival pořádaný studenty Arts Managementu VŠE v Praze. Jedná se o spojení hudebních koncertů s doprovodnými akcemi a workshopy. Letošní ročník se ponese na vlně punku a tomu budou odpovídat také workshopy. Budete si moci vyrobit vlastní placku, vyfotit se před punkovou foto-zdí, relaxovat v Apríles relax zóne s wi-fi připojením, můžete se zapojit do soutěže o lístky na Majáles atd. Později začíná hudební produkce, která se skládá zejména ze studentských kapel, pohybujících se na klubové scéně. 

Celý projekt je neziskový, přístupný zdarma a dostupný tak všem zájemcům o jakoukoli oblast zaměření festivalu. V neposlední řadě představuje skvělou příležitost pro méně známé či začínající kapely a jiné umělce oslovit publikum a na základě soutěže vystoupit na velkém pražském festivalu Majáles, s nímž spolupracujeme. Snažíme se, aby Apríles jako každoročně první open-air festival nezapadl, udržel si svou jedinečnou tvář, prohloubil dobré jméno v myslích mladých lidí a aby stále přinášel něco nového, co zájemce o festival nepřestane oslovovat.

Program najdete zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: