Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
dubna

Pražské věže

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Velká historicko – rozhlížecí hra pro malé i velké.

Datum:06. 04. 14
Cena:od 150 Kč
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|památky, pro děti| Hry

Víte že pivovar U Fleků má věž přímo ve znaku? Víte kolik hodin ukazují hodiny na Prašné bráně na Langweilově modelu? To je jen malá ukázka zajímavostí, po kterých budete pátrat v rámci hry.
Ochutnáte pivo U Fleků, navštívíte Prašnou bránu, Muzeum Kampa, Malostranskou mosteckou věž, Muzeum policie, Vyšehrad, Muzeum hlavního města Prahy, Národní památník na Vítkově a mnoho dalších. To vše na jednu vstupenku.

Akce probíhá ve spolupráci s MČ Praha 1, MČ Praha 2, Novoměstskou radnicí, Muzeem hlavního města Prahy, Národním muzeem, Muzeem Kampa a dalšími subjekty. 

START je tradičně na nádvoří Novoměstské radnice. Na startu každý obdrží herní plán – mapu, úkoly a průkaz opravňující ke vstupům na věže. Ke každé věži se váže historicko - dobrodružný nebo pozorovací úkol. Hra začíná výstupem na věž Novoměstské radnice, soutěžící se pohybují po svých, MHD, na kole, jednotlivě i ve skupinách.

STARTOVNÉ:
startovné 150,-dosp. /75,- děti pro předem přihlášené
na místě pak 200,-/100,-

Přihlášky zde
Pokyny zde.

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: