Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
března

1. workshop ZDROJOVNY

Radlická - kulturní sportovna

zpět na výpis akcí
 

Vyrobte si doplňky do bytu ze starých věcí.

Datum:09. 03. 14
Cena:30 Kč
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: zábava| lifestyle|Bydlení

Nashromáždili jsme pro Vás materiál a odložené věci, které by jinak skončily zapomenuté ve sklepě nebo vyhozené v popelnici. Šikovní lektoři je s Vámi dají do kupy. Čekají na Vás židle, stolky, vinyly, běžky nebo poličky. Vše v dobrém stavu. Z vinylů si s našimi lektory vyrobíte zarážky na knížky, náušnice nebo věšáčky na bižuterii.Nábytek si se zkušenými truhláři opracujete, nabarvíte a třeba i polepíte novinami, mapami či notami.Z rámů na obrazy společně vytvoříme věšáky na fotografie nebo náušnice. Další vychytávky, které si budete moci vyrobit, Vám zde postupně představíme. Stejně tak jako jednotlivé lektory, kteří se Vám na workshopu budou věnovat.

Věci, na kterých budete přes den pracovat, si po skončení workshopu budete moci odnést zadarmo domů. V prostorách funguje bar, bude dostupné i občerstvení.

Doporučené vstupné 30Kč.

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: