Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
března

Ať žije svoboda - Premiéra

Film Europe

zpět na výpis akcí
 

Cestou k úspěchu může být někdy i šílenství.

Datum:13. 03. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

 

Režie: Roberto Andò

Hrají:Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Valeria Bruni Tedeschi

93min.

Snímek, který byl v Itálii poprvé uveden na svátek svatého Valentina, přináší svému tvůrci – režisérovi a zároveň scénáristovi Roberto Andò – jeden úspěch za druhým. Nejen, že ho Italský syndikát novinářů ocenil prestižním vyznamenáním Stříbrná stuha pro Nejlepší scénář, ale také mu přiřkl Zvláštní stříbrnou stuhu pro Nejlepšího herce v hlavní roli (Toni Servillo).

Cena David di Donatello pro Nejlepší scénář a Nejlepšího herce ve vedlejší roli, či nominace na Zlaté glóby nebo na Křišťálový glóbus z MFF Karlovy Vary jen potvrzují nezvratné přednosti italského tvůrce a jeho filmu. Mistrně vykreslená politická scéna současné Itálie jde ruku v ruce se strhujícím hereckým výkonem Toniho Servilla, který v dvojroli předního politika a jeho bratra nedá divákům vydechnout až do závěrečných titulků a ani po odchodu z kina neopustí jejich mysl.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: