Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
dubna

Wonderland

Mecca

zpět na výpis akcí
 

Za čtyři roky se noc Wonderland stala nejpopulárnějším klubovým konceptem u nás

Datum:18. 04. 14
Cena:250 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Společně s Wonderlandem stoupala i hvězda rezidenta Michala Poliaka. Letošní rok je ve znamení změn u mnohých z nás, a stejně tak se Michal Poliak rozhodl ukončit svojí profesionální DJskou kariéru, a věnovat se naplno obchodním a osobním činnostem, na ktéré mu dosud díky hraní a produkování hudby, nezbývalo moc času a energie. To znamená, že toto speciální vydání Wonderland “Marine” Vol. 2 bude Michalovým posledním pražským vystoupením, s dvěma potvrzenými letními festivaly, to bude jedno z posledních vystoupení vůbec. 

Jako hlavní hosty jsme na tuto edici noci Wonderland pozvali špaňelského supertalentovaného Dje jménem Danny Avila, a jeho stájové kolegy z Holandska, kteří si říkají Twoloud. Kromě zahraničních hostů a rezidenta Michala Poliaka, se můžeme těšit na další skvělé umělce, kteří vystoupí na dvou stagích klubu Mecca, a to v pátek 18. dubna od 22.00 hodin.

Cena základní vstupenky začíná na 250 Kč a bude se dále zvyšovat v několika vlnách.

Mecca club Prague
Tel: 734 155 300
U Průhonu 3
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: