Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Majesty + Wisdom + Stormwarrior

Nová Chmelnice

zpět na výpis akcí
 

Koncert ve stylu heavy / power / speed metalu!

Datum:16. 03. 14
Cena:450 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

 V rámci „Banners High Tour“ se k nám vypraví veličina MAJESTY z Germánie, která se nedávno vrátila do své domoviny z veleúspěšného turné s POWERWOLF. Co nevidět se tato „true-metalová“ pětka vyráží na cesty jako hlavní hvězda a veze s sebou vynikající materiál z letošního comebackového alba „Thunder Rider“.

Pozvání na ně přijali mj. Mat Sinner (PRIMAL FEAR), Hannes Braun (KISSIN’ DYNAMITE) nebo Sven D’Anna z WIZARD. Doprovod MAJESTY budou po Evropě dělat podobně naladění Huni WISDOM (jistě i s Mudrcem), kterým před měsícem vyšla taky novota „Marching For Liberty“.

A třetími nosiči praporů budou nejstarší, zkušení STORMWARRIOR z hanzovního města Hamburg, kteří už historii pozměnili pěti CD.

Celý večer budou znít epické skladby, skvostné vokály a nabroušené kytarové riffy.

VSTUP: 450 Kč /Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art, v Praze v sídle Pragokoncertu, U Bulhara 3, Praha 1 (všední dny 9 - 16).

Nová Chmelnice
Tel: 284684498
Koněvova 2597/219
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: