Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Stejně jako před pěti lety, kdy v naší metropoli vystoupili naposledy, i nyní Dream Theater přijedou osobně představit zbrusu nové album.

Datum:29. 01. 14
Cena:od 425 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Jednoduše pojmenovaná studiová novinka "Dream Theater" (vydáno 24. září) vznikla v produkci Johna Petrucciho a zvukového mistra Richarda Chycki, jenž je podepsán např. pod nahrávkami Aerosmith nebo Rush. Na této desce kapela také prvně spolupracovala s bubeníkem Mikem Manginim, který se k Dream Theater připojil v roce 2010.

První, evropská, část rozsáhlého turné vypukne 15. ledna a ještě v témže měsíci přivede skupinu do pražské Tipsport Areny. Pod názvem "An Evening with Dream Theater" kapela přiveze tříhodinový program, který nebude zahajovat žádná předkapela.

Dream Theater - Mike Mangini, John Petrucci, James LaBrie, Jordan Rudess, John Myung

Vstupné: 425 - 850 Kč

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: