Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Europan Muaythai League

Retro Music Hall

zpět na výpis akcí
 

SuperFights v Retru!

Datum:01. 12. 13
Cena:390 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby, sport| bojové sporty, ostatní

Petr Ottich jako člen skupiny EUROPEAN PROMOTER‘S COUNCIL, která tuto akci pořádá, požádal na začátku roku 2013 o začlenění české reprezentace do této soutěže.

E.P.C. na svém zasedání v květnu 2013 rozhodl, že vydá licenci Petru Ottichovi na pořádání  kompletní série E.M.L. v České republice.

Systém soutěže je postaven tak, že ve třech různých váhových kategoriích bude mezi sebou zápasit 8 nejlepších zápasníků v dané zemi a vítězové této národní soutěže se pak utkají o Evropského šampiona, který ještě postoupí do světového finále.

Vzhledem k tomu, že se jedná o soutěž těch nejlepších, rozhodlo vedení C.M.T.A., že vítězové v jednotlivých váhových kategoriích se stanou také PROFESIONÁLNÍMI MISTRY ČR! Z toho také plyne, že účast v soutěži je podmíněna členstvím v C.M.T.A..

Vstupné 390,-

 

Retro Music Hall
Tel: 222510592
Francouzská 4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: