Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Szidi Tobias & Band 2013

Studio DVA divadlo

zpět na výpis akcí
 

Vánoční koncert.

Datum:08. 12. 14
Cena:od 150 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

V rámci adventního koncertu Szidi Tobias v divadle Studio DVA zazní písně nejen z vánočního alba Ať se dobré děje, ale posluchači nepřijdou ani o své oblíbené skladby ze všech pěti dosud vydaných CD. Chybět samozřejmě nemohou ani písně z připravované desky Jolanka.

Její písně jsou plné citu, upřímnosti, radosti a pozitivní energie… Kritiky je označovaná za jeden z nejvýraznějších hlasů na „federální“ scéně, či dokonce za druhou dámu českého šansonu. Posluchači se mohou těšit na oblíbené písně nejen z autorské dílny Milan Vyskočáni a Peter Lipovský. Zazní např. i Na hotelu v Olomouci, Milovaná, Zem ze dna světa čerpá síly a mnoho dalších.

 

Studio DVA divadlo
Tel: +420222222598
Václavské nám. 56
Praha 1 Nové město, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: