Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přijďte si zasportovat zdarma!

Začátek:25. 12. 13
Konec:31. 12. 13
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty, běh a kolo, bojové sporty, fitness, florbal, fotbal, golf a minigolf, hospodské sporty, lední sporty, míčové sporty, relaxace, squash, tenis, badminton, tanec, vodní sporty, ostatní, jóga

Bydlíte na Černém mostě, Jižním Městě nebo snad v Bohnicích? I vás se Týden sportu zdarma bude týkat, doposud přihlášená sportoviště jsou totiž ze všech koutů hlavního města, ze všech deseti městských částí. Poslední týden v prosinci (od 25. do 31. 12.) si budete moci zdarma zaplavat v řadě plaveckých bazénů, zabruslit na vybraných zimních stadionech nebo zahrát squash, tenis, či badminton.

Je skutečně z čeho vybírat, už nyní se do projektu Prahy sportovní a Magistrátu hl. města Prahy přihlásilo na 80 desítek pražských sportovišť a další každý den přibývají. Start registrací na jednotlivé sporty je naplánovaný na středu 18. prosince.

Sledujte seznam přihlášených sportovišť, naplánujte si sami, které byste si chtěli vyzkoušet a rezervujte si své místo včas.

Více informací naleznete zde

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: