Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
listopadu

Symposion 2013

Gymnázium Jana Keplera

zpět na výpis akcí
 

Každoroční listopadová intelektuální porce na několik týdnů dopředu - přednášky, diskuse, workshopy, koncerty, divadlo, film

Začátek:14. 11. 13
Konec:16. 11. 13
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, kina, poznání| ostatní

Dvoudenní série dvouhodinových přednášek, diskusí a workshopů, doprovázená kavárenským ruchem a zakončená chutnými večerními koncerty, divadlem a plnohodnotným menu filmové projekce.

Osoby z celého spektra veřejného a letos i z toho spíše soukromého života, z profese přednášející i spíše se skrývající - ti všichni nás v rámci Symposionu nechají nahlédnout do svých kuchyní.

A konzumenty budou nejen studenti, ale hlavně široká veřejnost, jíž je celý tento rozumově-smyslový raut zdarma otevřen.

Všichni pragocentrikové a nejen vy, přijďte do skutečného geografického, akademického, labužnického, společenského, relaxačního, studijního i uměleckého epicentra!

Dorazte na přednášku doktora Pavla Pafka, kavárníka Ondřeje Kobzy (Café V lese), hudebního publicisty Pavla Klusáka vyprávějícím o hipsterech a dalších!

Program najdete zde!

Gymnázium Jana Keplera
Tel: 233 352 593
Parléřova 2
Praha 6, 169 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: