Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
listopadu

Holešovice Fashion Market 7

Nové trhy

zpět na výpis akcí
 

Sedmý díl trhu nezávislé módy, šperků a designu Holešovice Fashion Market nadělí tři stylové dny.

Začátek:29. 11. 13
Konec:01. 12. 13
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Předvánoční Holešovice Fashion Market poběží od pátku 29. listopadu až do neděle 1. prosince. Největší český trh nezávislé módy a designu je prodloužen na tři dny a zaplní haly Pražské tržnice v Holešovicíchpředvánoční atmosférou. Sedmý a zatím nejdelší díl trhu s podtitulem Naděluj stylově, nabídne návštěvníkům pořídit originální dárky pro sebe a své blízké.

Výběrový trh představí tvorbu přes 140 návrhářů, designerů a lokálních tvůrců, kteří nabídnou originální módu, doplňky, šperky, bytový design a další výrobky. Návštěvníci se mohou těšit na stylové módní přehlídky, workshopy a pestrý doprovodný program. Jindy prázdné haly Pražské tržnice vyzdobíinteraktivní mapping a projekce skupiny KinocirKus. Na Holešovice Fashion Marketu budou po dobu konání hrát francouzští DJs S-Bish, Bass Drop nebo The Animal Sprint. Své nové kolekce představí na módních přehlídkách značky Kuráž, Babyolé, Ateliér Zlatá Ručička či návrhářkaAdéla Mikulovicová. Po trzích čekají tradiční afterparty, tentokrát se můžete těšit na Flying Circus a Acidelika. Zájemci o originální fotografii z rukou profesionálního studia se mohou nechat vyfotit v Zimním ateliéru Studia Savec, fotografie jim bude následně zdarma zaslána elektronicky. Občerstvení zajistí bar, čajovna, vegetariánské bistro, palačinkárna a čokoládovna. Na místě budou prodávány benefiční kalendáře Nadačního fondu Lucie Šafránkové.

Vstup na předvánoční Holešovice Fashion Market je zdarma a bez bariér. Prodloužená doba konání na tři dny poskytne větší pohodlí k nákupu pro rodiny s dětmi. Připraveny budou workshopy pro děti i hlídaná kočárkárna.

Sedmý Holešovice Fashion Market pořádají módní značky Lovemusic aPlazmalab. Akce je součástí projektu Nové trhy s cílem sdružovat módní výběrové trhy s originálními výrobky, podpořit lokální tvůrce a vytvořit alternativu k současnému anonymnímu stylu velkoobchodů. Trh se tak stává společenskou událostí, kde se mohou návrháři a zákazníci setkávat tváří v tvář a sdílet tak inspirativní a kreativní prostředí. 

 

Otevírací doba:

Pá        29.11.2013: 12:00 – 21:00

So        30.11.2013: 10:00 – 21:00    

Ne       1.12.2013: 10:00 – 17:00

 

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č. 7 a 8, Bubenské nábř. 306/13

www.novetrhy.cz

https://www.facebook.com/holesovicefashionmarket

https://www.facebook.com/events/204566473055132/

Pražská tržnice
Tel: 775 635 426
Bubenské nábř. 306/13
Praha 7 Holešovice, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: