Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Divoká Hadrárna vol. 2

Divoké Matky

zpět na výpis akcí
 
Tip

Bazar opravdu pěkného oblečení včetně vintage, retro a dětského. 

Datum:09. 11. 13
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, lifestyle| Nakupování, Móda

Je to tu - další bazar opravdu pěkného oblečení včetně vintage, retro a dětského, kde může každý (každá) prodat, co se jí doma nehodí, případně vyčenichat nové úlovky do šatníku od ostatních štastlivkyň :-) 

Nově i s dětskou sekcí, dobrotami, a možná přijde i kosmetická poradkyně ;-) Rozhodně nebudou chybět také hadříky ze Sue Ryder.

Pro koho je Hadrárna: pánové prominou, ale tohle je prostě akce pro holky (a pár mrňat taky přežijem ;-) )

Kde: Divoká kavárna v Karlíně - netřeba představovat :-) 

Jak: otevřete skříň svoji či vašeho mrněte a vyberete to nejhezčí z věcí, které nenosíte nebo jste nikdy nenosily (můžete zahrnout i retro a vintage kousky po mamince/babičce apod., pokud jsou zajímavé).

Pozn.: Bude i hrabárna zdarma, pak za 20 Kč a za 50 Kč - tyto hadříky nahažte do tašek (pokud chcete peníze vyplatit, tak se jménem, jinak to po prodeji předáme do kasičky Sue Ryder). Tašky označte, abychom věděly, co kam patří.

Co: prosím pouze o opravdu pěkné kousky - není to běžný sekáč, kde se zbavíte vytahaných tepláků - chceme vidět a kupovat pěkné, čisté, nepoškozené, zajímavé modely - oblečení a doplňky všeho druhu, dámské i dětské, vše čisté, neroztrhané atd. U štendrů by se mělo ozývat samé oooch a aaach :-)

Kolik: zkuste se ovládnout a přinést pouze max 20 ks. Výjimky se připouští, ale také mohou být nevhodné věci vyřazeny - právo veta mám já :-) 

Za kolik: za rozumnou cenu. Přeci jen jsou to věci, které už někdo nosil nebo vlastnil. Cenovku opatřete také svým jménem, případně příběhem, který se k vašemu opouštěnému pokladu váže (fakt to má úspěch;-) ).

POZOR!!! Prosím, berte na vědomí, že z každého prodaného kusu jde 10 Kč organizátorům - jde jen o pokrytí nejnutnějších nákladů na organizaci, dovoz, přípravu atd. Díky za pochopení.

Divoké Matky
Tel: 773280201
Hybešova 2
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: